Frames Media Network prezinta – 3Day Kickstart Marathon

Frames Media Network prezinta - 3Day Kickstart Marathon

Frames Media Network va invita la cel mai spectaculos târg financiar al anului în România – 3 Day Kickstart Marathon. Compania noastra a dezvoltat pachetul multimedia dedicat acestui eveniment.

Te-ai gândit cum va arăta viitorul tău, mai ales din punct de vedere financiar? Vei fi mai bogat? Vei trăi mai bine? Ce vei face peste 10 ani sau peste 30-40 de ani, când vei ieşi la pensie?

Sunt intrebări la care trebuie să găsim un răspuns. Să te pregăteşti de pe acum pentru un viitor mai bun este o misiune care este posibilă. Trebuie doar să deschizi ochii şi să cauţi oportunităţile, să vezi trendurile, să cauţi instrumentele, soluţiile care să îţi securizeze viitorul financiar.

Dacă eşti precupat de asta, te invităm pe 2-4 iunie, la Romexpo, la „3 Day Kickstart Marathon”, prima manifestare expoziţională unde poţi învăţa cum să tranzacţionezi produse şi servicii cu ajutorul monedei digitale OneCoin.

Este un eveniment în premieră la care vei afla detalii despre platforma revoluţionară de plată DealShaker, dezvoltată în jurul monedei digitale OneCoin, la care au aderat deja peste 3 milioane de oameni din întreaga lume.

Pe platforma DealShaker se tranzacţionează bunuri şi servicii la costuri reduse. Zeci de mii de comercianţi din lumea întreagă, din diverse domenii, de la comerţ la turism, transporturi şi IT&C acceptă plata cu minim 50% în OneCoin. Astfel că cei înscrişi în comunitatea OneLife au acces la oferte incomparabil mai bune decât cele standard.

Cu peste 3 milioane de membri din 240 de naționalități, OneLife este una dintre cele mai dinamice platforme alternative de plată şi servicii online din lume. Comunitatea dezvoltată în jurul monedei OneCoin oferă un pachet dinamic de programe e-learning, care îi ajută pe membrii săi să pună în practică cele mai inovative soluţii financiare.

În cadrul evenimentului, experţii români şi internaţionali vor prezenta, pe înţelesul tuturor, toate informaţiile despre moneda digitală OneCoin, despre Platforma DealShaker, acolo unde comercianţi din lumea întreagă acceptă plata minim 50% în OneCoin, iar membrii comunităţii îşi vor prezenta poveştile de succes şi vor susţine, cu argumente concrete, oportunitatea oferită de accesul în comunitatea OneLife.

Fiecare zi a evenimentului „3 Day Kickstart Marathon” a fost gândită să îţi ofere un program dinamic, care va începe la ora 10:00 şi va cuprinde prezentări, discuţii, workshop-uri şi oportunităţi de tranzacţii.

„La „3 Day Kickstart Marathon”, vei avea posibilitatea de a descoperi servicii, produse şi oferte din toate domenii, de la sute de firme româneşti şi internaţionale care acceptă plata în moneda digitală OneCoin”, a declarat Marian Grigore, OneLife Romanian Diamond.

Atmosfera relaxată şi dinamică va fi completată de spectacolele susţinute de o serie de trupe şi vedete consacrate din România.

„Acum 3 ani, în OneLife am pornit împreună pe un drum plin de speranţe. Împreună. Am vrut o schimbare. Ne-am dorit mai mult. Am vrut să depăşim standardele, să deschidem noi drumuri.
De atunci, împreună, construim un viitor mai bun. Pentru noi şi generaţiile viitoare. Împreună am devenit o mare familie. Suntem trei milioane de membri OneLife. Te invităm alături de noi. Pentru un viitor mai bun. Pentru o viaţă aşa cum ne-o dorim”, afirmă Cristi Calina, OneLife Romanian Diamond.
Detalii aflaţi de pe site-ul: www.fantasticglobalteam.ro
Detalii inchiriere stand: http://fantasticglobalteam.ro/formular-inchiriere-stand-ro…/
Contact: office@fantasticglobalteam.ro

Leave a Reply