650 de elevi de nota 10, premiați pentru rezultatele excelente

 

650 de elevi cu rezultate de 10  la școală vor fi premiați cu burse și produse cadou în cadrul Galei Excelenței în Educație 2022, organizată de Gloria Education Foundation, în parteneriat cu Primăria Municipiului Galați, GFG Foundation, LIBERTY Galați și Grande Gloria Production.

Gala Excelenței în Educație, eveniment aflat la a II-a ediție, va avea loc pe 16 iunie, la Galați. Vor fi premiați elevii de clasele V-XII, care au obținut media generală 10, în anul școlar 2021-2022, proiecte în artă, cercetare, dezvoltare, cultură și sport, dar și profesori cu rezultate deosebite prin elevii lor, la olimpiade naționale și internationale.

,,România are nevoie de valori, are nevoie de repere, de tineri care să vină din urmă și să asigure viitorul acestei țări. Să îi promovăm de mici, să le urmărim și să le premiem rezultatele este o misiune prin care ne dorim să contribuim la viitorul societății, la conturarea unui ecosistem administrativ, cultural, educațional și de business în care acești copii să aibă șansa să se dezvolte. Gloria Education Fundation își dorește să joace un rol activ în acest demers, iar premierea tinerilor cu rezultate excelente la școală reprezintă doar unul dintre proiectele noastre de suflet’’, a declarat Oana Crețulencu, coordonatorul proiectelor asociației Gloria Education.

În cadrul Galei Excelenței în Educație 2022, elevii vor primi diverse premii, în bani și bunuri oferite de sponsorii GFG Foundation, LIBERTY Galați, Grande Gloria Production, Lolliboni, Hygienium, Navrom, APAN, UGAL, Derpan, Autonom, Aldahra, BONVIT AGRO PORT, Euroconstruct, Port Bazinul Nou,Thecon, Starbacks, Grande Dolceria,  Betty Ice.

„Fundația GFG, alături de LIBERTY Galați, se angajează să se implice pe termen lung în comunitatea locală unde vom pune accent pe susținerea educației – fundamentul succesului și prosperității în orice societate. Suntem încântați să ne unim forțele cu Primăria Galați și Gloria Education Foundation pentru a aduce recunoaștere rezultatelor remarcabile ale elevilor din Galați. Acești copii sunt viitorul comunității noastre, precum și al industriei siderurgice – de aceea apreciem rezultatele lor remarcabile și ne propunem să îi încurajăm în parcursul lor, dezvoltând programe educaționale care să îi ajute să își atingă potențialul maxim în viață și în carieră. GFG Foundation colaborează cu parteneri din domeniul educației pentru a deschide orizonturi tinerilor, dezvoltându-le competențe în domeniul științei, tehnologiei, ingineriei și matematicii (STEM), abilități antreprenoriale și oferindu-le oportunități în comunitatea noastră.”, a declarat Georgina Crumpton, General Manager GFG Alliance & GFG Foundation.

Viziunea Fundației GFG este de a identifica și dezvolta potențialul din oameni pentru a le permite să reușească în viață. Fundația se concentrează pe programe dedicate tinerilor pentru a-și atinge potențialul și pentru a consolida industriile și comunitățile locale prin stimularea competențelor și perspectivelor de angajare.

,,Ne dorim ca tinerii noștri să rămână în țară, să învețe în condiții cât mai bune, să se dezvolte. Prin bursele oferite, prin campaniile noastre prin care ne dorim să sprijinim inițiativa științifică, cercetarea, dezvoltarea talentelor acestor copii, toate eforturile noastre converg către acest deziderat’’, a mai spus Oana Crețulencu.

„Cu toții trebuie să încurajăm performanța în educație și să-i aplaudăm la scenă deschisă pe elevii merituoși. Avem copii inteligenți la Galați, cu rezultate remarcabile la școală și la concursurile școlare, ceea ce mă bucură nespus. Cu ei ne mândrim! Știu însă că în spatele acestor rezultate este multă muncă, este ambiție, dar sunt și sacrificii uneori. Copiii sunt viitorul și trebuie susținuți la fiecare pas. Felicitări elevilor și tuturor celor implicați în acest proiect atât de important pentru comunitatea noastră!’’, a declarat Ionuț Pucheanu, primarul municipiului Galați.

Gloria Education Foundation este una dintre cele mai active fundații umanitare nonprofit din zona de Est a României și alături de GFG Foundation își propune să determine schimbări pozitive în educație, în mediu, artă, cultură, dezvoltare și sport.

Leave a Reply