Frames Media Network a dezvoltat un nou site de sport

Frames Media Network continuă dezvoltarea portofoliului de site-uri massmedia cu o nouă platformă dedicată pasionaţilor de sport. Sportextern.ro este o publicaţie online, condusă de o echipă de jurnalişti sportivi, care oferă cele mai interesante ştiri din fotbalul internaţional, baschet, rugby, snooker şi tenis.

Pe Sportextern.ro puteţi afla, printre altele, informaţii de actualitate (stiri, reportaje, analize, infografice, video etc.) din cele mai interesante campionate de fotbal din lume – Premier League, La Liga, Budesliga, Serie A, Ligue 1 etc.

„Dacă ai ajuns pe acest site, înseamnă că împărtășim cel puțin o pasiune comună: fotbalul și sportul.
Dorim să vă aducem știri din sportul adevărat și, din acest motiv, nu veți găsi știri din campionatul României. Este forma noastră de protest, a unor iubitori de sport, pentru situația în care a ajuns campionatul României”, afirmă dezvoltatorii site-ului.

Portofoliul de site-uri massmedia dezvoltate de Frames Media Network cuprinde platformele GadgetReport.ro, Showbizreport.ro, DeStiut.com, TotuldinPasiune.ro, KidsOut.ro, PerfectImperfect by Emma Zeicescu, BTVideo.ro

Leave a Reply