Frames Media Network relanseaza site-ul LGseeds.ro

Frames Media Network a dezvoltat noua platforma multimedia LGSeeds.ro, a companiei Limagrain, primul producator de seminte la nivel european si al patrulea la nivel mondial.

Platforma Lgseeds.ro permite utilizatorilor, clienti si parteneri, sa afle informatii despre ofertele companiei, intr-un mod optim si atractiv.

Noua interfata se adapteaza automat la orice dispozitiv conectat la internet, fie ca este vorba de desktop, laptop, tableta sau telefon mobil si permite o experienta multimedia completa.

“După mai bine de un sfert de secol de existență în România, vrem să vă mulțumim pentru parteneriatul care ne-a inspirat să ne ţinem promisiunea noastră fundamentală: aceea de a răspunde cât mai bine și mai profitabil nevoilor fermierilor. Fiind creată de agricultori și condusă de aceștia de-a lungul întregii sale istorii de trei sferturi de secol, compania Limagrain a știut mereu atât cum să înțeleagă foarte bine nevoile fermierilor, cât și cum să vină în întâmpinarea acestora cu produse inovative, de cea mai bună calitate, create pentru profit. Pe fondul digitalizării globale, este foarte important să fim conectaţi la cele mai noi soluţii de comunicare, fie prin intermediul paginii de web, campaniilor e-mailing, sms, etc. şi pe canalele de social media precum LinkedIn”, afirmă Roxana Pastuhov, Marketing Manager Limagrain România.

 Site-ul oferă acces direct la experţii companiei, la nivel naţional şi regional.

Reprezentanţii Limagrain România sunt pregătiţi să ofere tuturor celor interesaţi informaţiile esenţiale privind produsele inovative din domeniul agriculturii cu care Limagrain a devenit unul dintre principalii actori de pe piaţa de profil la nivel mondial. Ne dorim o comunicare deschisă, permanentă, cu fermierii, cu toţi cei interesaţi în dezvoltarea unor parteneriate de succes, a unor recolte bogate, de calitate”, a mai spus Roxana Pastuhov.

Limagrain este primul producător de semințe la nivel european şi al patrulea la nivel mondial. Compania are filiale în 55 de ţări şi vânzări în mai mult de 150 de ţări, cu peste 9600 de angajați. Mai mult de 74% din vânzările noastre au loc în afara Franței.

În Europa, LG deţine locul 1 la porumb siloz şi locul 3 la porumb boabe şi floarea-soarelui. Uzina de producţie din Franţa este una dintre cele mai mari din lume. Compania deţine una din cele mai puternice reţele de cercetare din Europa, având 120 de centre și puncte de cercetare răspândite în întreaga lume.

În România, Limagrain are o o prezenţă de peste 25 de ani pe piaţa de agribusiness, fiind lider de piaţă pentru cele patru culturi reprezentative din portofoliu: porumb, floarea soarelui, rapiţă şi cereale.

Leave a Reply