Starbyte dezvoltă proiectul GeoBIZ, prima platformă de geolocație pentru business din România

Compania românească Starbyte, unul dintre principalii jucători din sectorul FinTech din România, a intrat în faza a doua a proiectului GeoBIZ GIS & Spatial Data, prima inițiativă software românească menită să ofere mediului de afaceri un instrument util în activitățile strategice. Frames Media Network dezvolta campaniile media pentru Starbyte.

Platforma software folosește GIS Analytics, Google APi și WEBGL pentru a integra date certificate despre mai mult de 11 milioane de adrese, sedii de firme, puncte de lucru, magazine și proprietăți imobiliare.

„Platforma GeoBIZ permite clienților să afle informații relevante privind mediul de afaceri, folosind geolocația. Aceștia pot analiza, folosind geolocația, cum arată concurența într-o anumită zonă, de la oraș la cartier, aplicația oferind date concrete, oficiale, privind numărul firmelor prezente, locațiile, performanța economică a acestora. De asemenea își pot căuta noi clienți, zone de oportunitate investițională și își pot compara rezultatele cu cele ale concurenței”, spun experții de la Starbyte.

img

Platforma GeoBIZ integrează datele oficiale comunicate de Ministerul Finanțelor, Registrul Comerțului și din alte surse publice. Toate informațiile sunt încărcate în aplicație, astfel că utilizatorii au acces instant la datele solicitate.

„GeoBIZ este o platformă BIG DATA, un exemplu de software gândit și produs în România, adaptat la solicitările mediului de afaceri autohton. Vrem ca, prin acest proiect, să contribuim la dezvoltarea unui mediu de business tot mai competitiv, transparent și predictibil”, au mai declarat experții Starbyte.

„Proiectul GeoBIZ este în continuă dezvoltare și îi invităm pe specialiștii în software interesați să contribuie la această platformă să vină alături de noi. La Starbyte încurajăm inițiativa, ideile novatoare și vrem să construim împreună software românesc de calitate.Așa că îi așteptăm în echipa Starbyte”, au mai spus aceștia.

img

Înființată în 2010, Starbyte este o companie românească cu o bogată experiență în dezvoltarea de software pentru Managementul Informaţiei, Managementul Documentelor şi Managementul Proceselor din domeniul Financiar-Bancar, Asigurări şi Risk Management. Printre clienții Starbyte se află BCR, BRD, ING, Bancpost, Raiffeisen Bank, Kruk, Euroins, Icap România, Millenium Bank și Intesa SanPaolo Bank.

Leave a Reply