Un serviciul de tip newsgathering menit sa promoveze serviciile companiei prin intermediul stirilor, reportajelor, tutorialelor, interviurilor si snap-shot-urilor webcontent care are la baza o platforma multimedia all-inclusive ce ofera, include si dezvolta un sistem prin care clientul isi alege modul de promovare a produselor sau serviciile sale.

The best way to be in time, smart and mobile

  • Flux de stiri de actualitate (text, foto, video) din domeniul de activitate al clientului, distribuit prin intermediul parteneriatelor cu massmedia si social media (Facebook, Twitter, Yotube, LinkedIn etc.).
  • Studii şi analize pe segmentul de activitate, menite sa promoveze ofertele si sa statueze rolul – companiei drept principal furnizor de date relevante din piata si, mai ales, oferte de calitate.
  • Materiale de presa dedicate evenimentelor organizate de client. Acestea vor promova, sub forma de stiri, reportaje si analize, informatii cu caracter de noutate ce vizeaza dezvoltarea serviciilor sau produselor tale.
  • Serviciul News-fallow  – permite clientului sa reactioneze public in functie de diverse evenimente si situatii din domeniul de activitate, decizii adminstrative si legislative care vizeaza sectorul in care activeaza aceasta.

Informatie esentiala, la un click distanta

Platforma Frames Campaign

Eficientizarea relatiei

Platforma va permite clientului sa isi eficientizeze relatia cu clientii si partenerii de afaceri.

Personalizarea mesajelor

Platforma va permite personalizarea mesajului in termen foarte scurt, spre deosebire de metodele clasice de promovare (print, reclama tv, materiale promotionale etc.).

Social

Este o metoda noua, moderna, de promovare, in trend cu noile tehnologii. Determina exploatarea fenomenului social-network (Facebook, Twitter, Instagram etc.) si poate genera, astfel, comunitati interesate de produsele clientului.

Baza de date

Platforma genereaza o baza de date – stiri, tutoriale, reportaje, foto, video – care, spre deosebire de cele difuzate in presa scrisa sau la TV, pot fi accesate oricand pe internet si folosite in actiunile de promovare desfasurate de client.

site-img17