Servicii de consultanta in comunicare, relatia cu clientii, partenerii de afaceri si autoritatile.

consultantO strategie bine pusa la punct, unitara, pornind de la o analiza pertinenta a situatiei existente, cu obiective clare, cu activitati detaliate si menite a duce la atingerea scopului si cu mijloace de evaluare permite obtinerea de beneficii de imagine pe termen lung. Frames Strategy Development incearca sa proiecteze prin activitatile propuse imaginea care se doreste a fi adusa la cunostinta publicului-tinta.

Beneficiile pe care le aduce o strategie de relaţii publice:

 • Susţine atingerea obiectivelor organizaţionale;
 • Asigură o comunicare coerentă;
 • Mesajele şi acţiunile sunt adaptate categoriilor de public-ţintă;
 • Pregătirea pentru posibile situaţii de criză;

 O buna strategie de PR este esentiala pentru dezvoltarea unei afaceri, prin cresterea nivelului de notorietate a firmei si produselor şi serviciilor acesteia. Frames Strategy Development este adaptata fiecarui client, prin analiza si integrarea intr-un plan coerent a urmatoarelor elementele esentiale:

 • public tinta / target
 •  obiective PR si comunicare de marketing
 •  mix de canale de comunicare
 •  mesaje – cheie
 •  planificare actiuni de PR si marketing
 •  bugetare
 •  dezvoltare instrumente de comunicare (articole, comunicate de presa, prezenta social media, lansari, conferinte de presa etc.)
 •  evaluare

Frames Media Network. Comunicare 3.0

site-img33

PR-ul te ajuta sa ai succes, indiferent de domeniu si de tipul de activitate. PR-ul iti confera notorietate, un public fidel, cresterea cotei de piata, a vanzarilor si a marjei de profit, dar intai de toate,  iti asigura un loc in mintea si in sufletul publicului tau.

PR-ul transforma o afacere, un produs, o idee sau o persoana intr-un brand.

Avem nevoie de informatie pentru a comunica. Astazi, fara o comunicare adecvata nu poate prospera.

PR-ul inseamna comunicare, o comunicare inteligenta care asigura atat consolidarea pozitiei in piata, cat si eficienta culturii organizationale.

site-img32

Frames Media Network iti ofera un pachet de solutii optime pentru comunicarea in online si offline, de la campanii Mass-Media la dezvoltarea de portaluri web dedicate.

De la comunicatele de presa, stirile, tutoriale si analizele de presa, la relatiile permanente cu diferitele canale de comunicare media clasice sau digitale, la adresari directe, la organizarea de evenimente si pana la cele mai diferite forme de comunicare neconventionale.

Frames Media Network va ofera o solutie completa, dinamica si optimizata pentru comunicarea 3.0

The best way to be in time, smart and mobile

ATRACTIV
Imbina intr-un mod unic si eficient informatia cu imaginea (foto,video).
PERCUTANT
Ajunge la un public practic nelimitat, interesat de domeniul de activitate al companiei.
IN TREND
Asigura o experienta multimedia care exploateaza gadgeturile pe care le folosim zi de zi.
UTIL Permite clientului sa foloseasca produsele editoriale oricand si oriunde, in prezentari catre parteneri, la evenimente, in mass-media si pe internet.
INOVATOR
Serviciul este un produs inovativ pe piata romaneasca, cu potential de viitor.
SOCIAL
Permite impartasirea mesajului foarte simplu, catre parteneri, asociati, angajati etc. De asemenea, creaza premizele dezvoltarii unei comunitati in domeniu, in care experienta si logistica pot fi folosite in comun..